Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی روز یکشنبه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در یکی از مسجدهای شهر با تبریک سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) اظهارکرد: آن حضرت فقط اسوه فاضله زنان نبود، بلکه شعاع نور وجودش در هدایت جامعه از حجره کوچکی در مدینه آغاز شد و گستره این نور، آفاق را در بر گرفت.

امام جمعه ابرکوه بیان کرد:  فاطمه زهرا (س) به ‌عنوان بزرگ بانوی جهان اسلام در دامن پرمهر و محبت پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد(ص) پرورش ‌یافت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: آن یگانه بانوی گرامی اسلام نور چشم و پاره تن رسول خدا (ص) و به جهت برجستگی های شخصیتی ملقب به ام ابیها شد.

حسینی با بیان اینکه مهمترین و بارزترین حرکت حضرت زهرا (س) بحث دفاع از ولایت است تصریح کرد: ولایت مداری حضرت زهرا (س) و دفاع از حضرت علی (ع) به عنوان امری شخصی و فردی نبود بلکه در واقع مساله امت و اصل اسلام بوده و به همین دلیل حرکت حضرت فاطمه در این رابطه،در راستای حمایت از امت اسلامی و رسالت مکتبی به شمار می آید.

امام جمعه ابرکوه یادآور شد: مهمترین اصول حاکم بر زندگی آن حضرت که به عنوان الگوی شایسته امروزی می توان نام برد اصل مشارکت در امور زندگی ،اهمیت دادن به تربیت فرزندان ، فرمان پذیری حضرت زهرا (س) از حضرت علی (ع) و آگاهی به اوضاع و شرایط اجتماعی و سیاسی است.

فاطمه (س) برای بشریت درس سعادت آموخت

 رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه همچنین یادآور شد: حضرت فاطمه (س) برای بشریت درس سعادت آموخت که در این خصوص مسلمانان باید از سجایای اخلاقی و عملی و عبادی آن حضرت درس بگیرند.

حسینی ، با تاکید بر اینکه ولایتمداری بزرگترین درس و آموزه های آن حضرت است، اظهارکرد:آن حضرت در دفاع از امامت بزرگترین اسوه و چشمه همیشه جوشان تاریخ اسلام بودند. 

وی بیان کرد: همگان از ویژگی‌های اخلاقی و خصوصیات بارز آن بانوی اسلام باید درس بگیرند و آن را در عرصه‌های مختلف زندگی و آموزه‌های دینی خود به کار ببندند.

بانوان سیره عملی عفاف و حجاب حضرت فاطمه (س) را الگو قرار دهند

امام‌جمعه ابرکوه تصریح کرد: جامعه، به‌ویژه بانوان باید بیش ‌از پیش سیره عملی آن یگانه بانوی اسلام را به‌ویژه در بحث عفاف و حجاب در زندگی خود الگو قرار دهند.

حسینی در ادامه با اشاره به اینکه آن حضرت اسوه حسنه و الگوی نمونه انسان‌هایی است که برای حق و حقیقت زندگی کرد ، ادامه داد: سیره عملی حضرت فاطمه (س) باید سرلوحه زندگی مردم مسلمان خصوصا شیعیان باشد اگر خدای‌ ناکرده ذره‌ای از آن فاصله گرفته شود، دچار خسران می‌شویم.

به مناسبت سالروز ولادت دخت رسول مکرم اسلام (ص) آحاد مختلف مردم شهرستان ابرکوه با آذین بندی مساجد و محافل مذهبی در  مجالس جشن سرور شرکت کردند.

حضرت فاطمه (س)، در سال پنجم پس از بعثت، روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه مکرمه و در خانه حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد.

نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شد و ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی بزرگ  اسلام است.

 مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها وحدت اسلامی حقوق زنان ولادت حضرت فاطمه ابرکوه پیامبر اکرم امام علی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وحدت اسلامی حقوق زنان ولادت حضرت فاطمه وحدت اسلامی حقوق زنان ولادت حضرت فاطمه ابرکوه پیامبر اکرم امام علی حضرت فاطمه آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۰۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود. او متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ‌التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده است.

بنابراعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد